Rudy Lentze

"A Stronger Body is A Stronger Mind"

Specialiteiten Rudy

-HIIT Training
- Kickboksen

- Sportspecifiek trainen
- Massage

Wie is Rudy

- 40 jaar
- rustig en empatisch

- personal trainer

- houd van wandelen, familie en sport

"Bootcamp is een middel om te verbinden!"

Sporten is voor mij een middel om te verbinden. Met je eigen lichaam, maar ook met anderen die bij de training komen. Mijn hele leven houd ik van bewegen en van sporten en ben met veel plezier gestart met een opleiding fysiotherapie en fitnesstrainer.


Na een aantal jaren ben ik zelf in een burnout terecht gekomen, en kreeg ik daar bovenop een ongeluk. In deze periode ontdekte ik dat ik vaak een masker opzette voor de buitenwereld, en niet deelde wat ik echt wilde en voelde. Evenals dat ik werkte in een omgeving die niet goed voor mij was.


Het was een hele uitdagende tijd in mijn leven en was het lastig om met mezelf te verbinden. Gelukkig ben ik fysiek en mentaal steeds meer in balans gekomen .

Laten we samen stralen!

Ik stimuleer elke sporter om het beste uit haarzelf te halen. Dit doe ik door jou als sporter te stimuleren, niet door hard te schreeuwen, maar door naast je te staan en te begeleiden. Door veel verschillende oefeningen, het niveau steeds iets te verhogen en zorgen voor een veilige sfeer kun jij het beste uit jezelf halen. Ik hoop je binnenkort te zien. 

"100% jezelf zijn!"

Een ontspannen gevoel. Meer zelfvertrouwen ervaren. En vitaal door je leven gaan. Dit zijn de mooiste resultaten die jij kunt bereiken met sporten en bootcampen.  Mijn trainingen zijn er op gericht om van jou op alle terreinen een gezonder mens te maken: krachtiger, fitter en zelfverzekerder. Als trainer bij MoveMakers zorg ik ervoor dat jij in het dagelijks leven er tegenaan kan!


Als enige man geef ik bootcamp bij MoveMakers, voornamelijk omdat ik geloof in een 'vriendschappelijk en veilige sfeer' om in te sporten, waarin iedereen in haar waarde wordt gelaten. Dit is precies wat ik bij MoveMakers kan uitdragen.

Wanneer kom jij bootcampen?

Sporten is goed voor jouw gezondheid. Ik help je graag energieker en fitter door het leven te gaan. Misschien wil je een paar kilo kwijt, of wat flexiber worden. Het is mogelijk bij de bootcamp voor dames in Schiedam!
Heb je een vraag, laat het mij gerust weten.

arrow_drop_up arrow_drop_down