bootcamp schiedam

Bootcamp in Schiedam: exclusief voor vrouwen en in kleine groepen!

Wil je meer energie? Een paar kilo kwijt? Eindelijk van die kipfiletjes of zwembandjes af? Doe dan mee met de vrouwenbootcamps van MoveMakers! Er is voor ieder wat wils: we bieden de afwisselende Binnen Bootcamp, de verkwikkende Buiten Bootcamp en de spannende BoksBootcamp. Welke je ook kiest, het betekent gegarandeerd uitdaging en resultaat!

Voordelen van de Bootcamp bij MoveMakers

bootcamp vrouwen

Sporten in kleine groepen

vrouwen

Exclusief voor vrouwen

fitheid

Gratis fitheidstest

samen sterk

Vertrouwde sfeer

plezier

Plezier en gezelligheid

succes

Gegarandeerd succes!

Bootcamper ilka

‘Lizet is een inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor en professional. Lizet geeft mij elke keer moed en inspireert mij door te gaan’.

Ilka Stofregen, Teamleider Scotch & Soda

bootcamp trainer Lizet

Waarom MoveMakers?

Movemakers, opgericht door Lizet Bakker, is al jaren expert in het verzorgen van bootcamps speciaal voor vrouwen die willen trainen in een vertrouwde omgeving. Bij ons heb je geen last van machogedrag en doe je nooit mee aan een verkapte modeshow in een sportschool vol met intimiderende apparaten. Je kunt gewoon 100% jezelf zijn! Het is onze missie om duizenden vrouwen trots te laten zijn op hun eigen lichaam en geest. En die trots mogen ze schaamteloos uitstralen! De vrouwenbootcamps van MoveMakers zijn een ideale mix van uitlaatklep, kracht- en conditietraining en ontsnapping aan de dagelijkse zorgen.

De trainingen van MoveMakers

gratis trainen in schiedam

Buiten Bootcamp

Op een doordeweekse avond met de zonnestralen heerlijk buiten trainen! De buitenlucht is goed voor de energie en voorziet het lichaam helemaal gratis van vitamine D. De Buiten Bootcamp is een combinatie van kracht, conditie en oefeningen met gewichten: ideaal om een lijf in topvorm te krijgen en te houden. Mocht het weer tegenzitten dan wordt de training niet afgelast, maar verplaatst naar een binnenlocatie.

Bootcamp Boksen

BoksBootcamp

Bootcamp Boksen: De perfectie manier om stoom af te blazen na een dag hard werken, of om alle hectiek van alledag even helemaal los te laten. Daarnaast is boksen ontzettend effectief als je een strakke buik wilt, kilo's wilt kwijtraken en je energieker wilt voelen. Voortaan loop jij niet meer hijgend de trap op, maar met een glimlach!

Binnen Bootcamp

Binnen Bootcamp (als corona het toelaat) 

Je kunt je heerlijk in het zweet werken tijdens de Binnen Bootcamp. Je werkt aan je conditie en kracht door middel van grondoefeningen, cardio- en krachttraining. Iedere week is anders: de ene avond ben je bijvoorbeeld in de weer met kettlebells en de andere staat de core centraal. Dus wil je werken aan dat mooie lijf van je en houd je van afwisseling, dan is dit zeker deze training voor jou!

Enkele resultaten van de sportende dames:

- Meer energie

- Aanzienlijk afgevallen

- Gevoelens van blijheid en voldoening

- Rust in het hoofd

- Minder stress

Testimonials

Bootcamper Rosanne

Rosanne Falleh

Een gezondere geest in een gezonder lijf!

Bootcamper Yvette

Yvette Rogaar

Het maakt mij een betere versie van mezelf.

Bootcamper Nolda

Nolda Lubbers

Grenzen verleggen en vrolijkheid.

ik wil een proefles

Overtuigd? Begin met een gratis Proefles

Je mag geheel kosteloos en vrijblijvend meedoen met een Bootcamptraining. Er zijn geen verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. We vinden het gewoon ontzettend leuk als je een keer mee komt doen! Ben je een absolute beginner? Maak je dan vooral geen zorgen over je niveau. We hebben allemaal een keer voor het eerst meegedaan. En samen helpen we elkaar steeds verder vooruit. Jou ook!

 • Dagen, tijden, locatie

  Op welke dagen kun jij meedoen met een bootcamp:

  • Maandagavond 18.15 - 19.15 (Boksbootcamp)
  • Maandagavond 19.20 - 20.20 
  • Woensdagochtend 9.00 - 10.00
  • Woensdagavond 20.00 - 21.00
  • Donderdagavond 19.00 - 20.00 (binnenkort weer)

   De bootcamps vinden plaats op het grasveld bij de kruising van de Zwaluwlaan en Jaap de Raatpad in Schiedam.
  Bootcamp Trainer Lizet
  arrow_drop_up arrow_drop_down