Bootcampen in schiedam: waarom een must-do?
21 augustus 2020 
in Sporten

Bootcampen in schiedam: waarom een must-do?

Begin je al te zweten als je het woord bootcamp hoort? Helemaal niet nodig, natuurlijk ga je pittig aan het sporten, maar dan wel begeleid en verantwoord. Op zoek naar het perfecte bootcamp in Schiedam? Lees dan vooral even verder!

6 redenen waarom jij gaat bootcampen in Schiedam?

Een bootcamp zit boordevol spierversterkende oefening die worden uitgevoerd in teamverband en/of met een professionele coach. Je wordt krachtiger, krijgt meer uithouding en je plukt er ook mentaal de vruchten van. Na een intense sessie sta je nat in het zweet, maar ben je wel helemaal voldaan. Nog redenen nodig om deel te nemen aan een bootcamp in Schiedam? Wel, ik zet er even nog een paar op een rijtje:

  • Een bootcamp geeft je energie: ja, je gaat hard en je put jezelf uit, maar daar krijg je bij een bootcamp energie van. Het gelukzalige gevoel achteraf valt niet te evenaren
  • Omdat we samen aan de slag gaan, voelt het ook aan als een must-do. Ik ben eigenlijk je stok achter de deur. Een vast plekje in je agenda en hop, naar het bootcamp!
  • Je wordt er een heel stuk krachtiger van. Welkom spieren!
  • Voor je het weet ben je een paar kilo’s kwijt en kun je weer in je favoriete jurkje.
  • Bye bye zwembandjes, hallo afgetraind lijf. Niet alleen jij gaat dat merke, maar ook je omgeving.
  • Buikspieren van staal

Waarom werkt een bootcamp?

Een bootcamp werkt omdat je anderen net hetzelfde ziet doen als jij. Samen afzien en doelen bereiken is een stuk simpeler. Ieder traint op zijn eigen niveau, maar toch is het aanstekelijk.

Tijdens een bootcamp zet je alle spieren aan het werk. Yep, ook die spieren die je niet kent. In het begin kan dat voor wat stijfheid zorgen, maar na 3 sessies heb je daar geen last meer van. Zo train je je hele lichaam.

Tijdens een bootcamp staat hard werken centraal, maar dan wel in een aangename en natuurlijk setting. Waarom zou je in een muffe sportschool kruipen als het ook fijner kan?

Je merkt het, redenen zat waarom een bootcamp in Schiedam echt jouw ding is.

Wat doe jij tijdens een bootcamp?

Tijdens een bootcamp staat fun voorop. Een bootcamp mag pittig zijn, maar de oefeningen moeten haalbaar zijn. Door de doorgedreven coaching verleg je je grenzen en de andere deelnemers stimuleren je om net dat tikkeltje extra te doen. Daarom boek je door in te tekenen voor een bootcamp in Schiedam ook een heel stuk sneller resultaat. Natuurlijk kun je naar de gym trekken, maar daar moet je het vaak zonder begeleiding doen en mis je de drive om er echt tegenaan te gaan.

Ga voor Bootcampclub: Movemakers in Schiedam (exclusief voor vrouwen)

Op zoek naar een bootcamp in Schiedam, maar hou je niet van overdreven gedoe en geschreeuw in je oor? Bij Movemakers pakken we het op een volwassen, individuele en doorgedreven manier aan. Wie bieden bootcamps aan op jouw niveau, boordevol uitdaging en met resultaat. Bovendien werk je in kleine groepjes, exclusief met vrouwen en zorgen we ervoor dat je 100% jezelf kunt zijn.

Voor welke bootcamps kun je bij Movemakers terecht?

Bij Movemakers hebben we een ruim aanbod aan bootcamps in Schiedam. Zo is er het buiten bootcamp waarbij je in open lucht aan je fitheid werkt. Maar net zo goed is er een binnen boksbootcamp. ideaal om stoom af te laten. Bovendien is boksen ontzettend effectief om gewicht te verliezen. Het is een totale work-out voor je lichaam. Twee avonden in de week organiseren we ook een binnen bootcamp. Voor elk van deze bootcamps is het mogelijk een gratis proefles te volgen. Zo ervaar je meteen en zonder verplichtingen of een bootcamp in Schiedam wat voor jou is.

Meer weten over onze bootcamps in Schiedam? Geef ons vandaag nog een seintje en we nemen contact met je op.

 

Over de schrijver
Lizet Bakker is de oprichter en eerste trainer van MoveMakers, en heeft passie om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen! Sporten is het perfecte middel om fysieke, mentaal en emotioneel in balans te blijven.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down