Coronaproof sporten in Schiedam
27 augustus 2020 

Coronaproof sporten in Schiedam

Ben je op zoek naar een leuke sportschool in Schiedam? Een plekje waar je werkt aan je gezondheid en fitheid? Wel, MoveMakers is zo een buiten sportschool. We bieden je een waaier aan activiteiten en lessen, zorgen voor bootcamps en dat allemaal in een fijne setting en vibe. Je voelt je bij ons op je gemak en niet onbelangrijk: je traint 100% coronaproof.

Buitentrainingen in Schiedam

Bij MoveMakers kiezen we heel bewust om geregeld buiten te trainen. Daar hebben we niet enkel lekker veel ruimte, het is ook gezond. Buiten trainen is goed voor het immuunsysteem en je weerstand. Zeker nu met corona is buiten kunnen trainen een onmiskenbaar voordeel. Geregeld organiseren we bootcamps die ook grotendeels buiten doorgaan. Daarbij kunnen we makkelijk de afstand van 1,5 meter garanderen. Train je toch binnen, weet dan dat we ook daar alle regels respecteren en je veilig laten sporten.

Trainen met je eigen gewicht

Om fit en gezond te worden heb je helemaal geen massa toestellen nodig. Met de juiste oefeningen en je eigen gewicht kom je al heel ver. Bij MoveMakers kiezen we er bewust voor om aan de slag te gaan met je eigen lichaamsgewicht. In kleine groepjes word je begeleid en gestimuleerd. De coach stimuleert je om het beste uit jezelf te halen, zonder en loodzware druk. Belangrijk is dat je je goed voelt. Je krijgt dan ook oefeningen op je eigen niveau voorgeschoteld.

Exclusief voor vrouwen

Al onze trainingen zijn trouwens exclusief voor vrouwen. Zo kunnen jullie elkaar stimuleren, maar ook in een ontspannen sfeer trainen. Door enkel te focussen op vrouwen gaan we ook effectiever aan de slag en kun je zeker zijn van een training op maat. Als buiten sportschool in Schiedam kiezen we hier resoluut voor. Dus  bootcamps in Schiedam zijn ‘Women Only’.

Bereik je doelen

Sporten doe je in onze ‘buiten’ sportschool met een doel. In samenspraak met de coaches bepalen we je doelen en trainen we gericht om deze te bereiken. Uiteraard is jouw doel realistisch en haalbaar. Zo krijg je focus en weet je waarom je je oefeningen doet. Onze trainingen zijn best pittig, maar wel op jouw niveau. Zo bereik je op een aangename manier resultaat, zonder je te forceren. Gedurende het hele traject is er begeleiding voorzien door onze professionele coaches. Zij stimuleren, motiveren en zorgen voor geschikte oefeningen. Tijdens onze bootcamps zet je stappen vooruit, maar wil je nog wat extra’s dan is ook personal training mogelijk.

 

Test het gratis uit

 Wil je ervaren wat we voor jouw gezondheid kunnen betekenen en of we wel werkelijk coronaproof te werk gaan? Kom onze sportschool in Schiedam eens uittesten tijdens een gratis proefles. Pik een stukje bootcamp mee of laat je eens door een personal trainer onder handen nemen en je merkt meteen of het wat voor jou is. Stuur ons een mailtje en we plannen met plezier je les in

 

Over de schrijver
Lizet Bakker is de oprichter en eerste trainer van MoveMakers, en heeft passie om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen! Sporten is het perfecte middel om fysieke, mentaal en emotioneel in balans te blijven.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down