arrow_drop_up arrow_drop_down
Buiten Sporten

Fitheidstest

Ontdek die grootse kracht in jezelf!

15 

verschillende testoefeningen 

119

fantastische lichamen

23.019

zweetdruppels

De Fitheidstest bestaat uit onder andere:

sit up

Sit ups

Hoeveel sit-up kun jij doen binnen 1 minuut?

push up

Push ups

Hoeveel push-ups kun jij doen binnen 1 minuut?

hardlopen

Sprintjes

Hoe snel ben jij op de 100 meter?

wegen

Wegen en meten

Hoeveel weeg je eigenlijk en wat zijn de centimers?

rekken

Flexibiliteit

Hoe ver kun je reiken naar achteren en naar voren?

planken

Planken

Hoe lang kun jij planken?

sporten

De fitheidstest: waarom is het belangrijk?

Iedere drie maanden kun je als lid van MoveMakers meedoen aan deze test. Het is niet verplicht, maar zeker aan te bevelen. Een regelmatige test als deze is namelijk een ideale stok achter de deur voor jou om door te gaan. Als je ziet wat je allemaal hebt bereikt en kunt zul je gemotiveerd raken om grotere uitdagingen aan te gaan en jezelf nog verder te verbeteren.

Jouw stok achter de deur.

Je sport omdat je wilt afvallen, makkelijker wilt bewegen, je conditie wilt verbeteren. Maar vaak houden mensen hun eigen resultaten niet bij. Natuurlijk kun je thuis op elk moment op de weegschaal gaan staan, maar durf je dat ook echt? Heb je voor ieder rondje dat je loopt een stopwatch bij de hand? En hoe meet je flexibiliteit eigenlijk? De antwoorden op dit soort vragen zijn fijn om te weten. Als je duidelijk weet hoe ze ervoor staat qua conditie, gewicht of kracht, kun jij jezelf aansporen om meer stappen voorwaarts te maken.

Wat anderen klanten zeggen:

"Plezier in bewegen, op je eigen manier in je eigen tempo maar altijd met een uitdaging!"

sporter Rosalinde

Rosalinde

"It never gets easier you Just get better!"

sporter sylvia

Sylvia

"Sterkere spieren. Betere resultaten bij hardlopen!"

sporter valerie

Valerie

Hoe werkt de Fitheidstest?

v-sit

Iedere drie maanden

Iedere drie maanden is er de mogelijkheid om jouw kracht, conditie en flexibiliteit te checken. Door regelmatig te meten kun je goed zien hoeveel je vooruit gegaan bent en kunnen we je training of voeding op tijd aanpassen, mocht dit nodig zijn. Een week lang heb je de kans om om mee te doen aan deze Fitheidstest.

Niets is verplicht!

De Fitheidstest bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan je een aantal hierboven kunt zien. Zoals gezegd hoef je helemaal niet mee te doen. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf te testen op slechts een paar onderdelen, of zelfs maar één. Als je de hele test doet kun je voor jezelf het meest complete strijdplan opstellen!

Sporten op het strand

Make yourself proud!

MoveMakers heeft natuurlijk het beste met jou voor. Daarom hebben we deze fitheidstest ontwikkeld die nergens anders op deze manier wordt uitgevoerd. Dankzij onze Fitheidstest krijg jij de tools om daadwerkelijk succes te behalen!

Overtuigd? Start vandaag nog!