Last van 'zwembandjes'? Ga op GRATIS bootcamp!
27 augustus 2020 

Last van 'zwembandjes'? Ga op GRATIS bootcamp!

Geconfronteerd met zwembandjes? Dat vet dat zich ophoopt rond je middel en waar je moeilijk weer vanaf raakt?  Maak jezelf niet te druk. Je bent goed zoals je bent! Maar sporten draagt ertoe bij dat jij lekkerder in je vel gaat zitten. Doe mee aan een gratis bootcamp in Schiedam en voel je weer energie en krachtig. En nog wel het leukste? Het is exclusief voor vrouwen, dus geen blikken waar je wakker van hoeft te liggen! 

Hoe kom je aan die ‘zwembandjes’

Heel wat mensen kampen met overtollig buikvet, maar hoe kom je daar nu eigenlijk aan en waarom net rond je middel? Buikvet of zoals sommige vrouwen het noemen zwembandjes vormen vaak een ‘waar’ probleem. 

Hoe je aan die zwembandjes komt? Vaak is het een combinatie van meerdere factoren. Zo kan het in je natuurlijke aanleg zitten om op die plaats bij te komen. Vet heeft de neiging zich in je middel op te hopen. Net iets te veel en vet eten liggen meestal aan de bron. Eet je niet of amper gezond en/of eet je flinke porties, dan zijn zwembandjes meestal het gevolg. Hoe meer calorieën je binnen eet, hoe sneller je extra kilo’s verzamelt. Heb je daarnaast ook een zittende job en beweeg je weinig tot niet, dan moet je het niet verder gaan zoeken. Zeker in deze coronatijden kunnen extra kilo’s makkelijk voorkomen. Je werkt wat meer van thuis uit, zoekt wat vaker de snoepkast op en leeft misschien net dat tikkeltje ongezonder. Het goede nieuws? Je hoeft je helemaal niet bij buikvet neer te leggen, je kan er wat aan doen!

Bewegen, een goede oplossing 

Nee, er is geen magische wonderformule om buikvet aan te pakken, of toch: bewegen! En daarvoor is ons gratis bootcamp in Schiedam perfect geschikt. Want op een leuke manier bewegen, sporten en je grenzen verleggen is exact wat je daar doet. Samen met een stel andere leuke vrouwen, zodat je elkaar tijdens het bootcamp kunt motiveren. Natuurlijk zorg ik daar als coach ook voor, maar een beetje groepsdruk kan nooit kwaad.

Een goede remedie tegen zwembandjes is dus bewegen. Bij voorkeur redelijk intensief, want dan is het orgaanvet het eerste wat er moet aan geloven. Als je weet dat onze bootcamps in Schiedam redelijk pittig zijn, dan weet je dat goed zit bij ons. Probeer sowieso toch minimaal 45 minuten per dag intensief te bewegen, ook al doe je niet actief aan sport.

Andere tips

Het spreekt voor zich dat om rendement te zien, je ook op je voeding moet letten. Een wonderdieet is er niet, maar met een normale portie groente, fruit, bonen en volkoren granen zit je goed. Slaap vervolgens ook nog een 7-tal uur per nacht en zorg dat je de stress in je leven beperkt houdt. Op deze manier pak je je buikvet aan en krijgt orgaanvet in zijn geheel minder kans.

Een gratis bootcamp om de zwembandjes aan te pakken

Wil je efficiënt je buikvet aanpakken? Boek dan eens een gratis proefles voor een bootcamp in Schiedam. Tijdens deze bootcamp ga je intensief, maar op je eigen niveau aan de slag. En dat doe je niet alleen, maar in het gezelschap van een aantal andere gemotiveerde vrouwen. Binnen of buiten, met of zonder boksen: we hebben verschillende varianten, maar ze zijn stuk voor stuk leuk en efficiënt. Tijdens dit bootcamp in Schiedam werk je aan je lichaam, je gezondheid en zelfbeeld. Als ervaren coach zorg ik voor de nodige begeleiding en motivatie. Ik zorg ervoor dat je 100% jezelf kunt zijn en voor een bootcamp aangepast aan jouw doelstellingen en niveau.

Ontdek alles over onze bootcamps, onze aanpak en over mezelf of de website. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefles bootcamp in Schiedam en begin met het aanpakken van jouw levensstijl!

Over de schrijver
Lizet Bakker is de oprichter en eerste trainer van MoveMakers, en heeft passie om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen! Sporten is het perfecte middel om fysieke, mentaal en emotioneel in balans te blijven.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down