Lizet Bakker

Lizet Bakker

Believe in your best!

"Durf te dromen, te doen en zet door!"

MoveMakers is ontstaan uit mijn enorme respect voor vrouwen die willen bewegen. Aangezien je dit leest neem ik aan dat jij ook zo'n vrouw bent. Deze dames willen iets goeds doen voor zichzelf, omdat ze weten hoe belangrijk het is om voldoende aandacht aan jezelf te besteden. Sommigen hebben al jaren niet gesport, anderen zijn nooit gestopt en nog altijd fanatiek bezig. Maar bij iedereen leeft het idee dat ze meer kunnen, anders willen en goed voor zichzelf willen zorgen, ondanks dat ze al hun handen vol hebben aan baan, man, kinderen, man en andere drukke bezigheden.

"Zonder tegenslag geen glorie!"

We hebben allemaal onze tegenslagen in het leven. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om weinig te bewegen, om futloos en uitgeblust thuis te zitten. Zo ben ik getroffen door de ziekte van Pfeiffer, een burn-out en rugklachten. Tijdens zo'n mindere periode miste ik het sporten, want ik wist dat mijn eigen lichaam de sleutel tot herstel was. Gelukkig lukte het mij om na iedere tegenslag de draad weer op te pakken.

"Beweging brengt energie!"

Ook weet ik hoe het is om te vechten tegen negatieve gedachten, zoals denken dat je iets niet kunt, stress vanwege overweldigende druk, of het gevoel dat je waardeloos bent. Ook in dit soort situaties kan het lichaam positieve verandering teweegbrengen. Door in beweging te komen en te blijven breng je energiestromen op gang, leer je naar je lichaam te luisteren en kun je jezelf bevrijden uit dat malende hoofd.

"Sporten: het perfecte middel om door fysieke en mentale barrières heen te breken!"

sporten Lizet

Leuk je binnenkort te ontmoeten?

Wat is jouw verhaal, hoe ben je MoveMakers op het spoor gekomen? En wil jij graag sporten? Stuur mij vooral een e-mail, ik hoop je zeer binnenkort persoonlijk in ons midden te kunnen verwelkomen!

arrow_drop_up arrow_drop_down