Personal training Schiedam

Personal Training Schiedam en omstreken!

Op naar een fitter, energieker en slanker leven!

12 weken

persoonlijke begeleiding

250+ 

tevreden klanten gingen jou voor

-10 centimer

in 12 weken

Herken jij één van de volgende punten:

zwaar

Te zwaar

futloos

Futloos

gefrustreerd

Gefrustreerd

pijntjes

Pijntjes

weinig energie

Weinig energie

weinig kracht

Weinig kracht

personal training vrouw schiedam

Dan is het tijd voor actie!

Of je nu een paar kilo'tjes te zwaar bent, weinig energie of kracht hebt, aan het revalideren bent na een ongeluk, van een depressie af wilt komen of je wilt voorbereiden op je allereerste marathon: bij MoveMakers ben je op het juiste adres voor personal training op maat waarmee jij je doel kunt behalen.

boksen

Personal Training - ons 12 weken programma

Tijdens personal training werk jij aan drie dingen: conditie, kracht en flexibiliteit. Elke training ga je aan de slag met verschillende materialen, zodat de workouts altijd uitdagend blijven en nooit saai worden. Denk bijvoorbeeld aan kettlebells, battleropes, dumbbells, bokspalen en nog veel meer.


De workouts worden zowel binnen als buiten worden. We trainen in de omgeving die jij het prettigst vindt! In de koude wintermaanden is het prettig om te kunnen uitwijken naar een comfortabele binnenlocatie. De zomer biedt weer volop mogelijkheden om in de natuur te sporten. Wat het weer ook doet, jouw personal training wordt het gehele jaar door gegarandeerd.


Bij MoveMakers werken we met een 12 weken programma. In deze periode gaan we werken aan:

  • minder kilo's
  • meer energie
  • meer kracht
  • lekker(der) in je vel zitten
  • grenzen verleggen

Ervaringen van andere sportende dames

"Ik ben blij dat ik bij jou ben gaan sporten. Mijn lijf en geest knappen er van op!"

Personal Training Britte

Britte

'Ik ben zeven kilo kwijtgeraakt in drie maanden!'

Personal Training klant Ingrid

Ingrid

'Ik heb minder last van mijn schouders en rug.'

Personal Training klant Inge

Inge

geluk

Gratis 'gelukshormonen'

Nog een reden om van die bank weg te blijven: als je regelmatig intensief beweegt worden de hersenen gestimuleerd, en worden de  de zogenaamde ‘gelukshormonen’ aangemaakt. Die zijn o.a. verantwoordelijk voor een goede nachtrust en een uitstekend humeur. Hier heb je de hele dag door profijt van. Super, toch?

Personal trainer Lizet

Ik help je lekker in je vel te zitten!

Ben jij een vrouw volop wilt genieten van het leven, maar dusdanig druk is dat je te weinig aandacht aan jezelf besteedt? En loop je als gevolg daarvan rond met lichamelijke klachten en een tekort aan energie?


Dat is herkenbaar! Ook ik weet hoe het is om weinig tijd te hebben en mezelf futloos te voelen. Jarenlang heb ik geworsteld met de Ziekte van Pfeiffer, RSI en een burnout. Dat alles kwam ik pas echt te boven toen ik consequent ging sporten, mediteren en me bewust werd van mijn eigen lichaam.


Jouw lichaam is je voertuig op aarde en daar mag je zuinig op zijn. Je hebt er immers maar één. Heb je er last van of wil je er meer energie in stoppen? Ik help je daar graag mee op weg.


In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen blij gemaakt met meer energie, meer zelfvertrouwen en meer kracht. Zij hebben geen pijntjes meer en staan enegiek in het leven .

Lincey

Politie

"Fitter en krachtiger in 12 weken!"

Elke woensdag voor 12 weken lang ging ik aan de bak met Lizet.  Elke week was anders en elke week ging ik stuk. Elke spier van mijn lichaam heb ik gevoeld maar uiteindelijk had ik bij de fittest bijna elke oefening verdubbeld! Fitter ben ik dus zeker en een aantal centimeters eraf. Goede begeleiding en die stok achter de deur om je volledig te geven. 

Ilka

Teamleider

"Motivator en inspirator!"

Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional, zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Wat nog niemand in al die jaren gelukt is is haar wel gelukt: de bereidheid vinden te stoppen met roken, werken aan mijn gewicht, en gezonder en fitter te leven. Lizet, de personal trainer van Schiedam en omstreken, weet mij elke keer weer moed te geven, en me te inspireren om door te gaan! 

Wil jij meer kracht en energie? 

arrow_drop_up arrow_drop_down