personal training schiedam

Minder kilo’s en meer energie!

Beter in je vel met personal training.

12 weken

begeleiding en coaching op maat

+35%

meer kracht en energie

-10centimer

afslanken

personal trainer Lizet

Ik help je om het beste uit jezelf te halen!

Mijn naam is Lizet Bakker, eigenaar van MoveMakers. Ik begeleid met veel plezier vrouwen naar een slanker, krachtiger en fitter leven.


Als geen ander weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Na de ziekte van Pfeiffer, RSI, een burnout en angsten overwonnen te hebben geniet ik nu van een fit leven en van iedere nieuwe dag.


In de afgelopen jaren heb ik een succesvolle formule ontwikkeld om jou fit en vitaal te maken. Niet met de focus op keihard sporten en een gillende personal trainer in je oor, maar juist vanuit liefde en aandacht voor het lichaam. Zo verleg je jouw grenzen op een manier die leuk en vol te houden is.


Jij en jouw lijf verdienen aandacht. Samen gaan we op weg naar meer kracht en energie, terwijl je ook eens toewerkt naar een gezond lichaamsgewicht.

Lincey

"Centimers zijn er af en ik voel me een stuk fitter!"

6 weken na de geboorte van mijn zoontje wilde ik weer fitter worden en aan de zwangerschapskilo’s werken. 

Elke woensdag voor 12 weken lang ging ik aan de bak met Lizet.  Elke week was anders en elke week ging ik stuk. Elke spier van mijn lichaam heb ik gevoeld maar uiteindelijk had ik bij de fittest bijna elke oefening op kracht en conditie verdubbeld! Fitter ben ik dus zeker en een aantal centimeters eraf. Goede begeleiding en die stok achter de deur om je volledig te geven. 

Personal training Schiedam en Vlaardingen betekent: 

Geen strakke pakjes

Het maakt niet uit wat je aan hebt, het gaat er om dat je er bent!

Geen drukke sportschool

Je traint 1 op 1 met een persoonlijke coach. De gehele ruimte is van jou.

Geen gepush!

De personal trainer haalt de topsporter in jou naar boven zonder te pushen.

Dit bereik je in 12 weken met personal training:

weegschaal personal training

Minder kilo's

Door een goede combinatie van kracht en conditietraining ga jij kilo's verliezen. Uiteraard is een gebalanceerd eetpatroon hierbij ook zeer belangrijk. Begin vandaag nog!

minder stress door personal training

Minder stress

Heb je een teveel aan cortisol, oftewel het stresshormoon, in je lijf? Een goede workout helpt je hier vanaf. Door te sporten daalt de hoeveelheid cortisol in het lichaam en wordt er bovendien een zogenaamd gelukshormoon aangemaakt. Super toch?!

opladen

Meer energie

Niet meer hijgend de trap op of na een wandeling spierpijn hebben, maar met gemak een sprintje trekken, de dozen van zolder verslepen en daarna nog energie over hebben. Sporten betekent meer energie!

boksen bij personal training

Meer kracht 

Soms ben je gewoon even op en mis je de mentale en fysieke kracht om alleen verder te gaan. Personal training kan je dan helpen om jou weer in contact te brengen met jouw krachtige zelf. Herontdek jouw strijdlustige mindset en geloof in jezelf!

lekker in je vel

Lekker in je vel

Als je begint met trainen en je eigen grenzen opzoekt ontdek je wat een geweldige machine het menselijk lichaam is. Je bent altijd sterker en flexibeler dan je denkt. En door te sporten kun je jezelf constant verbeteren.

grenzen verleggen

Grenzen verleggen

Je hebt mentale en fysieke grenzen. Soms kun je veel meer dan je denkt en soms is het goed een pas op de plaats te maken. Weten wanneer je wat moet doen is een kunst. Bij MoveMakers ontdekt jij jouw grenzen!

Deze vrouwen gingen jou voor:

"Achteraf altijd blij"

Lizet weet me op moeilijke momenten dat ik het eigenlijk wil opgeven op te beuren en moed te geven. Elke keer ben ik achteraf echt blij dat ik ben gegaan.

personal training met ilka

Ilka Stofregen, Teamleider

"Mentale oppepper"

Ik wil iedere vrouw aanraden personal training te proberen. Ik durf te garanderen dat de mentale oppepper die Lizet kan geven minstens zo fijn is als de kilo's die er af zijn. 

personal training met ingrid

Ingrid Muilenburg, verpleegkundige

"Beter dan bier"

Trainen bij MoveMakers zorgt voor ontspanning én een enorm gevoel van voldoening. Zeker ook de dag erna als ik fris en fruitig aan mijn weekend begin. Kortom, trainen By Lizet is beter dan bier!

personal training met dorendel

Dorendel Overmars, ondernemer

Ben jij er klaar voor?

Locatie  Schiedam

MoveMakers heeft een prachtige locaties in Schiedam. Deze locatie is in Schiedam-Noord. Op zonnige dagen bieden we de mogelijkheid om buiten te sporten.

Tijden om te trainen

De trainingstijden worden altijd bepaald in overleg met de personal trainer. Op doordeweekse dagen kan er van 's ochtends tot 's avonds getraind worden. Ook in het weekend ben je van harte welkom! We staan zeven dagen per week voor je klaar!

arrow_drop_up arrow_drop_down