Page content

article content

De resultaten van bootcamptraining

Meedoen aan een bootcamp is niet alleen leuk, je kunt ook toffe resultaten boeken met deze vorm van trainen. Welke resultaten dat zoal zijn? MoveMakers By Lizet heeft daar onderzoek onder meer dan 100 dames uit Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. En dit kwam er zoal naar voren.

“Trots op mijn lijf!”

Om met het lichaam te beginnen: er kan met zekerheid geconcludeerd worden dat de sportievelingen By Lizet na een tijd (weer) trots zijn op hun lijf.”Ik ben in drie maanden zeven kilo kwijt door te sporten en anders te gaan eten,” zei er een. “Mijn nek en schouders doen nu minder pijn, ik merk dat mijn spieren sterker zijn geworden. Ook boek ik nu betere resultaten bij het hardlopen!” zei een ander.

Minder stress en meer energie

Niet alleen vliegen overtollige kilootjes eraf en worden er spieren gekweekt, ook het leven om het sporten heen wordt voor veel dames als veel aangenamer ervaren. Ze hebben meer energie en minder stress, slapen beter en voelen zich de hele dag door fitter en gezonder. Zo kan er na het werk met de kinderen gespeeld worden in plaats van uitgeteld op de bank te ploffen. Ook merken de vrouwen dat hun doelen, doordat de negatieve symptomen verminderen, steeds dichterbij komen. Hierdoor durven ze meer, groeit het zelfvertrouwen en raken ze sneller gemotiveerd om nieuwe en grotere uitdagingen voor zichzelf te zoeken.

In het overzicht in te zien dat 75% meer energie heeft, 27% gewichtsverlies heeft en bijna 70% zit lekkerder in hun vel! 

Een dame die By Lizet recentelijk ontdekt had zei: “ik ben nog maar net begonnen, maar het voelt nu al erg goed om dit elke week te doen. Omdat ik nu iets heb gevonden wat ik leuk vind en eindelijk daadwerkelijk aan de slag ben gegaan.” En daar gaat het om.

Nog meer mooie resultaten op een rijtje van de bootcamp:

  • “Ik kom na elke bootcamp vrolijker thuis, mijn huid straalt weer dankzij de gezonde buitenlucht.”
  • “Ik voel mij heel en krachtig!”
  • “Na mijn zwangerschap heb ik weer sterkere spieren en de hele dag meer energie.”
  • “Door regelmatig te sporten voel ik me minder rusteloos en veel energieker. Meteen na iedere training ben ik lekker ontspannen.

Zet die eerste stap vandaag nog. Kies een sport uit waar je echt plezier aan beleeft!  Of dat nu hardlopen is, een bootcamp, of iets anders: het belangrijkste is dat je aan de slag gaat en het vol kunt houden. De resultaten komen dan vanzelf!

Comment Section

0 reacties op “De resultaten van bootcamptraining

Plaats een reactie


*