Wat zeggen sporters over personal training en bootcamps:

Alida

Job description

"Mijn lijf en geest knappen er van op!"

Ik vind je een geweldige trainster/coach. Blij dat ik bij je ben gaan sporten. Mijn lijf en geest knappen er van op. Het is doseren en volhouden. Dat kan ik ook bij jou leren en in praktijk brengen. Want dat mag bij jou en dat is superfijn!

Sportende dame Inge uit Vlaardingen

Inge

ondernemer

"Een echte topcoach!"

Lizet is echt een topcoach! Ik ben begonnen met personal training. Dat is behoorlijk zweten! Het is erg afwisselend en al in hele korte tijd zag ik progressie. Er is daarnaast ook aandacht voor het mentale aspect tijdens de training, wat ik als erg prettig ervaar. De groepslessen zijn superleuk, ongedwongen, veel variatie en over het algemeen lekker intensief. De andere trainsters zijn ook echte toppertjes.

Lincey

Politie

"Fitter en krachtiger"!

Elke woensdag voor 12 weken lang ging ik aan de bak met Lizet. 

Elke week was anders en elke week ging ik stuk. Elke spier van mijn lichaam heb ik gevoeld maar uiteindelijk had ik bij de fittest bijna elke oefening verdubbeld! Fitter ben ik dus zeker en ook aantal centimeters eraf.  Goede begeleiding en die stok achter de deur om je volledig te geven. 

ervaringen personal training van Ilka

Ilka

Supervisor

"Inspirator en motivator"!

Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional, zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Ik ben sinds een maand of 7 aan het sporten onder begeleiding van Lizet en daarin komen deze kwaliteiten van Lizet regelmatig om de hoek kijken. Ik heb overgewicht, een niet echt meewerkend lijf op fysiek gebied, en kan snel het bijltje ergens bij neerleggen. Soms ben ik moedeloos omdat mijn lijf niet wil wat ik wil, soms ben ik liever lui dan moe. Toch weet Lizet mij elke keer weer moed te geven, en me te inspireren om door te gaan! En de resulaten mogen er zijn :-)

Sportende dame uit Schiedam

Debby

'Recht door zee manier'!

Ik kan iedereen die het sporten weer wil oppakken en een fijne stok achter de deur wil hebben, een Personal Training's traject bij/met MoveMakers aanraden. In 2018  heb ik een aantal maanden met Lizet gesport, om mijn conditie weer op peil te krijgen. Lizet begeleidt op een heerlijk enthousiaste en 'recht door zee' manier, die mij heel erg aanspreekt. Lizet innoveert en de lessen zijn telkens weer net iets anders  waardoor het nooit verveelt. Kortom, als je wilt bootcampen of een Personal Trainer/Coach in Schiedam zoekt, zoek dan niet verder en neem contact op met Lizet!!

Ervaringen over Sporten in Schiedam - Britte

Britte Berkhoudt

Ondernemer

"Goede tips en nieuwe buikspieren"

Ik ben gestart met Personal Training in de hoop mijn bekken en rug te versterken. En dat is gelukt!! Ik heb echt veel aan de trainingen gehad en nooit gedacht dat ik nog buikspieroefeningen zou kunnen doen. Lizet let heel goed op je houding en heeft me goede tips gegeven om mijn houding te verbeteren. Ze heeft me net dat zetje gegeven wat ik nodig had!

Ervaring Corrie over Bootcamp in Schiedam

Corrie

Tegenwoordig ben ik zelfs chagrijnig als ik niet kan sporten

Het grootste deel van mijn leven heb ik met sport niet zo’n beste relatie gehad.  Wat een verschil met vandaag. Lizet heeft mij enthousiast gemaakt voor bootcamp en boks bootcamp. En dat enthousiasme is alleen maar sterker geworden. Al meer dan een jaar sport ik twee keer per week. Ik ben zelfs chagrijnig als ik door welke omstandigheid ook niet kan gaan. 

Het resultaat, dat ik inmiddels heb kunnen bijschrijven: acht kilo afgevallen, mijn cholesterolgehalte op orde, niet meer buiten adem, als je een sprintje trekt om de tram te halen en toegenomen mentale kracht, waar ik iedere dag mijn voordeel mee doe!

Sporter Renate vertelt ervaring

Renate van der Donk

Programmaleider

"Een echte aanrader voor dames!"

Lizet is onvermoeibaar enthousiast én persoonlijk betrokken blijft. Ik zou haar activiteiten dan ook aan alle meiden en dames in Schiedam en omstreken aanbevelen! Tijdens de Bootcamps weet Lizet super te motiveren, maar ook buiten het sportveld gaat het door: haar persoonlijke mails, blogs en social media berichten zijn inspirerend en zetten je altijd aan het denken.

Miranda vertelt ervaringen met sporten

Miranda

"Een toffe uitlaatklep!"

Ik voel me energieker als ik heb gesport en wordt daar een blijer mens van. Ik krijg meer energie doordat het boksen een heerlijke uitlaatklep is geworden. Hard trainen met een lach op je gezicht.

Ervaringen bootcampen Danielle

Danielle

Docent

"Minder stress, meer kracht!"

Het buiten sporten geeft mij veel voldoening, in groepsvorm sporten motiveert me, Lizet motiveert me in alle rust, ze accepteert wat ik wel en niet kan. Door het sporten voel ik veel minder stress waardoor ik meer kracht krijg. Kracht in een meer algemene betekenis; vooral de zin hebben om meer te bewegen.

Ervaringen Valerie Bootcamp

Valerie

Verpleegkundige

"Trots op mijn lijf!"

Just get better. Samen met andere powervrouwen werken aan een fit lichaam. Minder last van pijn in nek en schouders. Sterker in mijn spieren. Betere resultaten bij hardlopen. Zowel conditioneel als qua snelheid vooruitgegaan. En trots op mijn lijf: het is sterk en mooi en gezond!

Rosalinde bootcamper

Rosalinde

Social Worker

"Ik ben veel actiever!"

Ik heb weer plezier in bewegen. Het mag op je eigen manier in je eigen tempo, maar altijd met een uitdaging. Mijn resultaat is dat ik actiever ben met mijn gezin, lekkerder in mijn vel zit en alles soepeler gaat. Chapeau!

arrow_drop_up arrow_drop_down