arrow_drop_up arrow_drop_down
Bootcamp Trainer Priscilla

Priscilla Alders

“Dankzij sport zit ik heerlijk in mijn vel!”

Trainer in Bootcamp

Specialiteiten Priscilla?

- Boksen
- High Intensity Interval Training (HIIT)
- Personal Training
- Plezier maken tijdens de training

Sporttrainer Priscilla

Wie is Priscilla?

- 23 jaar jong

- Zwarte band Hapkido

- 10 jaar Martial Arts ervaring
- Bootcamptrainer

Tegenslag en uitdaging maken je sterker!

Ik heb mijn tegenslagen in het leven gekend. Zo kwam ik mijn voorexamenjaar niet door: ik bleef zitten op 0,1 punt. Zelfs mijn leraren zagen het niet zitten en zeiden dat ik nooit mijn VWO zou halen. Deze negatieve signalen werkten als olie op het vuur. Ik zette de knop om, want ik was vastberaden om iedereen het tegendeel te bewijzen. En dat is gelukt!

Het was onder andere deze ervaring die van mij een vechter heeft gemaakt. Ik ga vol voor waar ik in geloof. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik als kind al een vechtsport beoefende. Als klein meisje tussen allemaal grote, sterke jongens staan is nooit makkelijk geweest. En nog steeds word ik als vrouw in een mannenwereld vaak onderschat. 

Sporten en zelfvertrouwen

Sporten geeft zelfvertrouwen!

Keer op keer heb ik dit met eigen ogen mogen zien bij mijn klanten. Mensen beginnen bijvoorbeeld met flink wat overtollige kilo's. Ze zien snel dat trainen loont, blijven iedere week trouw naar de les komen en raken hun  overgewicht kwijt. Zo kunnen ze weer volop van hun leven genieten: ze kunnen weer klussen, durven weer te fietsen en na stappen na een aantal maanden stralend de sportschool binnen omdat ze hun zelfvertrouwen hebben teruggewonnen. 

"Krachtiger, fitter en meer zelfvertrouwen."

Het belangrijkste aan sporten is dat het leuk moet zijn. Jij, als sporter, moet vooral plezier hebben in wat je doet! Als je jezelf constant met tegenzin naar een training moet slepen haal je nooit de resultaten die je wilt. Mijn trainingen zijn er op gericht om van jou op alle terreinen een gezonder mens te maken: krachtiger, fitter en zelfverzekerder. Als trainer bij MoveMakers zorg ik ervoor dat jij in het dagelijks leven er volop tegenaan kan!

Bootcamptrainer Schiedam

Kom je binnenkort ook trainen?

Sporten en gezondheid zijn twee persoonlijke passies die ik heel graag met anderen deel. Het actief beoefenen van sport heeft me meer zelfvertrouwen gegeven, ik ben er een gelukkiger mens door geworden. En dat is wat ik mensen om mij heen ook gun. Hopelijk zie ik je snel tijdens een training!