trainer Bootcamp Lizet Bakker

Vacature fitnesstrainer Schiedam - Rotterdam

MoveMakers bestaat uit bijna 100 sportieve vrouwen uit de omgeving van Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam Noord.  Wij zijn continue op zoek naar nieuwe trainers die het tof vinden om onze dames het beste uit zichzelf te laten laten. Maar vooral zoeken we iemand die deze club mooie vrouwen wil begeleiden, motiveren en stimuleren. Daarbij ben je niet alleen, bij MoveMakers doe je het samen.

Ben jij een sportieve, enthousiaste fitnesstrainer (vrouwelijk)?

binnen bootcamp schiedam

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste dame in het bezit van een aan sport gerelateerd diploma, of ruim op weg om een dergelijk diploma te halen. Dit kan FitnessTrainer A zijn, Aalo diploma, een bootcamp trainingscertificaat, of een volledige MBO of HBO opleiding. 

Buiten Bootcamp schiedam

Wat ga je doen?

Je gaat een aantal bootcamps of trainingen per week begeleiden. Hoe jij deze lessen invult mag je geheel zelf bepalen. Je mag step lessen geven, de nadruk leggen op BBB-training, traditionele bootcamps verzorgen of bokstrainingen geven. Het maakt niet uit, waar het ons om gaat is dat jij je lessen met passie geeft en deze passie op jouw groep kunt overbrengen.

boksen

Beschikbaarheid

We zijn in ieder geval op zoek naar iemand voor diverse avonden  en/of het weekend.  Alles gebeurt in goed overleg, zodat we onze schema's perfect op elkaar af kunnen stemmen. 

Locatie Bootcamp en Personal Training bij MoveMakers

Onze locaties 

MoveMakers heeft een eigen locatie in de Spaanse Polder in Rotterdam, vlakbij Schiedam. Vanuit hier vinden de meeste trainingen plaats. In de zomer gaan we zo vaak mogelijk naar buiten. Op maandag- en woensdagavond worden er trainingen in Schiedam gegeven.

Ge├»nteresseerd? Leuk om van je te horen! 

arrow_drop_up arrow_drop_down